MOOTO

MOOTO: WING JACKET

Mooto Wing Jacket är ett mångsidigt plagg som kombinerar stil, komfort och funktionalitet. Den är perfekt för Taekwondo-utövare och sportentusiaster som söker e


 


Mooto Wing Jacket är ett mångsidigt plagg som kombinerar stil, komfort och funktionalitet. Den är perfekt för Taekwondo-utövare och sportentusiaster som söker ett pålitligt och stilfullt ytterplagg som fungerar lika bra i träningsmiljöer som i vardagen. Med sina genomtänkta detaljer och kvalitativa material är Mooto Wing Jacket ett starkt val för den som värdesätter både form och funktion.

Material:

  • Högkvalitativt Tyg: Mooto Wing Jacket är tillverkad av slitstarka, lätta material som andas väl. Detta gör den bekväm att bära under olika väderförhållanden och aktiviteter.
  • Vattentålig Yta: Ytan på jackan är behandlad för att vara vattentålig, vilket ger skydd mot lätt regn och fukt utan att kompromissa med andningsförmågan.

Design:

  • Sportig Estetik: Jackan har en modern och sportig design med en snygg passform som framhäver en atletisk siluett. Det finns även subtila detaljer som reflekterande element för bättre synlighet under dåliga ljusförhållanden.
  • Vingmönster: Ett av de unika inslagen i designen är det karakteristiska vingmönstret på ryggen, vilket ger jackan sitt namn och en distinkt look.

Funktionalitet:

  • Ergonomisk Skärning: Mooto Wing Jacket är utformad med ergonomiska skärningar som tillåter fri rörelse. Detta gör den särskilt lämplig för uppvärmning, nedvarvning eller lättare träning.
  • Fickor med Dragkedja: Jackan är utrustad med flera fickor som har dragkedjor, vilket ger säker förvaring av små föremål som nycklar, telefon eller plånbok under aktivitet.

Komfort:

  • Inre Meshfoder: Jackan har ett inre meshfoder som ger extra komfort och hjälper till med fukttransporterande egenskaper. Detta håller bäraren torr och bekväm även under fysiska aktiviteter.
  • Justerbara Muddar och Midja: För en bättre passform och extra skydd mot vind och väder har jackan justerbara muddar och midjeband

Mångsidighet:

  • Passar för Olika Aktiviteter: Mooto Wing Jacket är idealisk för både träningsrelaterade aktiviteter och vardagligt bruk. Den är lätt nog att användas som ett ytterlager vid mildare väder och kan kombineras med andra lager vid kallare temperaturer.
  • Lätt att Packa: Jackan är lätt och kan enkelt packas ner i en väska eller ryggsäck, vilket gör den praktisk att ha med sig på resor eller till träningen.

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik