MOOTO

MOOTO: EXTERA 6

Mooto Extera 6 Dobok är en toppklassig Taekwondo-dräkt som erbjuder utmärkt balans mellan komfort, hållbarhet och prestanda. Den är idealisk för både tävlingar


 


Mooto Extera 6 Dobok är en toppklassig Taekwondo-dräkt som erbjuder utmärkt balans mellan komfort, hållbarhet och prestanda. Den är idealisk för både tävlingar och intensiv träning och är designad för att hjälpa utövare att prestera på sin bästa nivå. Denna dräkt är ett starkt val för seriösa Taekwondoutövare som vill ha en dräkt som både ser bra ut och känns bra att bära.

Material:

  • Högkvalitativ Textil: Mooto Extera 6 Dobok är tillverkad av en unik blandning av lätt och andningsbart material som kombinerar hållbarheten hos polyester med bomullens mjukhet. Detta gör dräkten idealisk för långa träningspass och tävlingar.
  • Micro-Ventilation: Dräkten innehåller mikroskopiska ventilationshål i tyget, vilket möjliggör bättre luftflöde och hjälper till att hålla kroppen sval även under de mest intensiva sessionerna.

Design:

  • Modern och Funktionell: Designen av Mooto Extera 6 Dobok är modern och stilren, med en snitt som följer kroppens rörelser och ger maximal rörelsefrihet. Det gör att dräkten känns som en naturlig del av kroppen, vilket är viktigt för att utföra tekniker med precision.
  • Vitt och Stilrent: Den kommer ofta i klassiskt vitt med subtila detaljer, vilket ger ett professionellt och rent intryck på tävlingar.

Funktionalitet:

  • Förstärkta Sömmar: Doboken har förstärkta sömmar på kritiska punkter, som axlar, armbågar och knän, för att öka hållbarheten och livslängden. Detta är särskilt viktigt för utövare som tränar frekvent och intensivt.
  • Optimalt Passform: Passformen är skräddarsydd för att vara bekväm och möjliggöra full rörelsefrihet. Den är anpassad för att minimera hinder under snabba och dynamiska rörelser.

Prestanda:

  • Perfekt för Tävlingar: Mooto Extera 6 är godkänd av World Taekwondo (WT) och är speciellt utformad för tävlingar på hög nivå. Den lätta vikten och den perfekta passformen gör att utövaren kan prestera optimalt utan att bli distraherad av sin dräkt.
  • Hållbar och Tålig: Trots sin lätta konstruktion är Extera 6 extremt hållbar och klarar av intensiv användning under lång tid utan att förlora sin form eller komfort.

Komfort:

  • Andningsförmåga: Tack vare det andningsbara materialet och de mikroventilerade panelerna håller sig utövaren sval och bekväm även under de mest krävande passen.
  • Mjuk Inre Yta: Den inre ytan av doboken är designad för att vara extra mjuk mot huden, vilket minskar risken för skav och irritation under långa träningspass.

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik