MOOTO: MTX

Mooto MTX Dobok är en premium Taekwondo-dräkt designad för utövare som kräver hög prestanda, hållbarhet och stil. Den kombinerar avancerade materialteknologier


 


Mooto MTX Dobok är en premium Taekwondo-dräkt designad för utövare som kräver hög prestanda, hållbarhet och stil. Den kombinerar avancerade materialteknologier med en ergonomisk design som stöder både träning och tävling på hög nivå. Med sina godkännanden från World Taekwondo och sin moderna estetik är Mooto MTX Dobok ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och professionell dobok.

Material:

  • Lätt och Andningsbart: Mooto MTX Dobok är tillverkad av lätt och andningsbart material som hjälper till att hålla kroppen sval och torr under intensiva träningspass.
  • Polyester och Bomullsmix: Kombinerar hållbarheten från polyester med komforten och mjukheten från bomull, vilket gör dräkten både robust och bekväm att bära.

Design:

  • Modern Estetik: Dräkten har en elegant och professionell design som följer de senaste trenderna inom Taekwondo. Den är utformad för att se bra ut både i träning och tävling.
  • WT-godkänd: Mooto MTX Dobok är godkänd av World Taekwondo (WT) och uppfyller alla officiella krav för tävlingar, vilket gör den lämplig för nationella och internationella tävlingar.

Funktionalitet:

  • Förstärkta Sömmer: Dräkten är förstärkt på kritiska områden för att säkerställa långvarig hållbarhet och för att stå emot hårda träningssessioner.
  • Optimal Rörelsefrihet: Skärningen och konstruktionen av doboken är designade för att ge maximal rörelsefrihet, vilket är viktigt för snabba och kraftfulla tekniker i Taekwondo.

Prestanda:

  • Anti-Slip Funktion: Mooto MTX Dobok är utrustad med anti-slip funktioner, särskilt i byxorna, för att förhindra att de glider ner under intensiva rörelser.
  • Kraftöverföring: Materialet och passformen är utformade för att optimera kraftöverföringen i varje rörelse, vilket hjälper utövaren att utföra tekniker med maximal effektivitet.

Komfort:

  • Ergonomisk Passform: Doboken har en ergonomisk passform som anpassar sig efter kroppen och erbjuder hög komfort under långa träningspass.
  • Ventilationspaneler: Integrerade ventilationspaneler bidrar till bättre luftcirkulation, vilket ytterligare ökar komforten och förhindrar överhettning.




WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik