MOOTO

MOOTO: 540 BACKPACK

Mooto 540 Backpack är en robust och funktionell ryggsäck som är utmärkt för Taekwondo-utövare och andra sportentusiaster. Den erbjuder gott om förvaringsutrymme


 


Mooto 540 Backpack är en robust och funktionell ryggsäck som är utmärkt för Taekwondo-utövare och andra sportentusiaster. Den erbjuder gott om förvaringsutrymme, organiserade fack och komfortabla bärremmar, vilket gör den idealisk för både träning och vardagsaktivit. Med sin moderna design och högkvalitativa material är den ett pålitligt val för alla som behöver en mångsidig och hållbar ryggsäck.

Material:

  • Slitstarkt Material: Mooto 540 Backpack är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material som är resistent mot slitage. Detta gör den idealisk för dagligt bruk och kan stå emot den tuffa hanteringen som ofta kommer med sportutrustning.
  • Vattenavvisande Yta: Ryggsäcken har en vattenavvisande yta som skyddar innehållet mot regn och fukt, vilket är viktigt för att hålla träningskläder och elektroniska enheter torra.

Design:

  • Modern och Sportig Estetik: Ryggsäcken har en snygg och sportig design med rena linjer och en diskret Mooto-logga. Den är utformad för att vara både funktionell och stilfull.
  • Ergonomisk Form: Designen på Mooto 540 Backpack är ergonomisk och anpassad för att följa kroppens form, vilket gör den bekväm att bära även under längre perioder.

Funktionalitet:

  • Stort Huvudfack: Ryggsäcken har ett rymligt huvudfack som enkelt rymmer träningskläder, handskar, dobok och andra nödvändiga föremål. Det stora utrymmet gör den mångsidig och lämplig för olika typer av packning.
  • Separata Fack för Organisering: Det finns flera mindre fack och fickor, inklusive ett vadderat fack för en laptop eller surfplatta, en separat sektion för skor eller våta kläder, samt mindre fickor för accessoarer som nycklar, telefon och plånbok.

Komfort:

  • Vadderade Axelremmar: De vadderade och justerbara axelremmarna ger hög komfort och avlastning, vilket är viktigt när man bär tunga träningsutrustningar eller böcker.
  • Ventilerad Ryggpanel: Ryggpanelen är utrustad med ventilationskanaler som förbättrar luftcirkulationen och minskar svettbildning på ryggen under användning.

Mångsidighet:

  • Perfekt för Träning och Vardag: Mooto 540 Backpack är designad för att passa både i träningssammanhang och i vardagen. Den är tillräckligt rymlig för att fungera som en träningsväska, men också tillräckligt smidig och stilren för att användas som en vardagsryggsäck.
  • Justerbar Storlek: Med justerbara remmar och flexibla fack kan ryggsäcken anpassas efter innehållets storlek, vilket gör den praktisk för olika användningsområden.

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik