MOOTO: TAEBEK 2 (MALE)

Mooto Taebek 2 Dobok är en högpresterande Taekwondo-dräkt som erbjuder en perfekt kombination av tradition och modernitet. Med sin hållbara konstruktion, optima


 


Mooto Taebek 2 Dobok är en högpresterande Taekwondo-dräkt som erbjuder en perfekt kombination av tradition och modernitet. Med sin hållbara konstruktion, optimala passform och estetiskt tilltalande design är den idealisk för både tävling och träning. Den passar särskilt bra för utövare som kräver det bästa i både prestanda och komfort.

Material:

  • Polyester och Bomullsmix: Mooto Taebek 2 är tillverkad av en högkvalitativ blandning av polyester och bomull. Detta ger dräkten både hållbarhet och andningsförmåga, vilket gör den bekväm att bära under långa träningar och tävlingar.
  • Lättviktsdesign: Tyget är lätt men ändå starkt, vilket möjliggör snabbare och mer dynamiska rörelser utan att tynga ner utövaren.

Design:

  • Modern och Traditionell: Taebek 2 kombinerar modern skärning med traditionell estetik. Detta gör att dräkten inte bara ser bra ut, utan också följer kroppens naturliga rörelser.
  • Detaljer och Finish: Den har noggrant designade detaljer som förstärker den visuella upplevelsen, vilket gör den till ett populärt val bland tävlande på hög nivå.

Funktionalitet:

  • Förstärkta Sömmer: Dräkten är utrustad med förstärkta sömmar på områden som utsätts för extra slit, såsom knän och armbågar. Detta säkerställer att dräkten håller länge även vid intensiv användning.
  • Optimerad Passform: Mooto Taebek 2 har en passform som ger maximal rörelsefrihet, vilket är avgörande för att kunna utföra tekniskt avancerade tekniker.

Prestanda:

  • Tävling och Träning: Dräkten är designad för att användas både under tävlingar och vid daglig träning. Dess lätta vikt och robusta konstruktion gör den till ett idealiskt val för seriösa utövare som vill prestera på högsta nivå.
  • Godkänd av World Taekwondo: Mooto Taebek 2 är WT-godkänd, vilket innebär att den är lämplig för officiella tävlingar på nationell och internationell nivå

Komfort:

  • Ventilation: Dräkten är designad med god ventilation för att hålla utövaren sval och bekväm, vilket minskar risken för överhettning under intensiv träning.
  • Mjuk Inre Yta: Insidan av dräkten är gjord för att vara extra mjuk mot huden, vilket minskar risken för skav och irritation.

WAY 2 WIN

välkomna på en kaffe.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with MobilePay Payment with Swish

© 2024 WAY 2 WIN Powered by Quickbutik